Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر عیسی صفوی روز جمعه در سومین نشست مجمع سلامت شهرستان بوشهر با موضوع پسماند افزود: براین اساس در صورت راه اندازی این سایت متمرکز دفع پسماند در این شهرستان به مساحت ۲۰ هکتار امکان انتقال پسماند شهر بوشهر، خارگ و عالی شهر به این سایت وجود دارد.

وی ادامه داد:  باید مساله پسماند را در تمام تریبون ها فریاد زد تا بتوانیم طی سال جاری و به میزان قابل توجهی این حوزه را ارتقاء داد و لازمه آن این است که موضوع مدیریت پسماند به عنوان گفتمان غالب دانشگاه علوم پزشکی، مرکز بهداشت، سازمان حفاظت محیط زیست و شهرداری ها شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در زمان حاضر شهر جدید عالیشهر به دلیل اینکه مراحل دفع پسماند در آن بخوبی طراحی نشده است به لحاظ دفع پسماند در بدترین شرایط قرار دارد.

صفوی اظهار کرد: در همین ارتباط طراحی هر چه زودتر یک سایت متمرکز در شهرستان بوشهر که هم بتواند شهر جدید عالی شهر و خارگ را نیز پوشش دهد ضروری است.

وی یادآور شد: در زمان حاضر شهرهای چغادک و خارگ از توابع شهرستان بوشهر الگوی مناسبی درمدیریت پسماند دارند.

رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در زمان حاضر پسماند خارگ در همان منطقه بسته بندی و در یکی از سایت های دفع پسماند بوشهر دفن می شود.

صفوی یادآور شد: در دانشگاه علوم پزشکی دبیرخانه سلامت وامنیت غذایی متولی رصد وضعیت سلامت وامنیت غذایی شهروندان است براین اساس در راستای تکالیف قانونی خود را موظف می داند با برگزاری مجمع سلامت استانی و شهرستانی، عوارض تهدید کننده سلامت مردم را رصد نماید.

فرماندار بوشهر گفت: با توجه به اهمیت ساماندهی مساله پسماند در این شهرستان انتظار می رود کار گروه تخصصی پس از بازدید میدانی و بررسی کارشناسی بهترین محل و نقاط پیشنهادی که تمام شاخص های زیست محیطی را داشته باشند  برای جانمایی سایت دفن پسماند مشخص کند.

محمد صالح رحیمی همچنین با اشاره به تغییر سبک زندگی مردم بر ضرورت پیاده روی روزانه (پنج روز در هفته) تاکید کرد.

معاون دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با توجه به تعریف سلامتی که شامل رفاه کامل جسمی، روحی، روانی،معنوی و اجتماعی است براین اساس ۸۰ درصد آن خارج از شرح وظایف وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی بوده که به آنها عوامل اجتماعی موثر بر سلامت گفته می شود.

دکتر عزیز نژاد افزود: توجه نکردن به عوامل اجتماعی موثر برسلامت باعث شده منابع وزارت بهداشت و درمان تنها به سمت ساخت بیمارستان‌ها و کلینیک‌های درمانی سوق داده شود.

وی بیان کرد: در این شرایط توجه بیشتر به سمت درمان است این در حالی است که می بایست این منابع صرف ایجاد زیرساخت‌های توسعه و به عبارتی پیشگیری از بیماری‌ها، حوادث و سرطان‌ها شود زیرا این موارد از مهمترین دلایل مرگ به شمار می‌روند.

برچسب‌ها بوشهر مدیریت پسماند بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر مدیریت پسماند بهداشت و سلامت بوشهر مدیریت پسماند بهداشت و سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهرستان بوشهر دفع پسماند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۵۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه مورد نیاز برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال

به گزارش «تابناک»، دکتر محمدمهدی ناصحی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه طرح درمان کودکان کمتر از ۷ سال جزو مصوبات هیات‌وزیران به حساب می‌آید، اظهار کرد: با توجه به بودجه‌ای که سالانه به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بیمه‌ها تخصیص می‌یابد طرح درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال تصویب شده است.

وی با بیان اینکه درمان برای کودکان از اهمیت فراوانی برخوردار است، گفت:با توجه به شرایط جسمانی کودکان و نوزادان باید گفت توجه به سلامت آنها از اهمیت فراوانی برخوردار است و باید در کانون توجه قرار گیرد. باتوجه به ضرورت سلامت در کودکان و نوزادان، دولت موضوع درمان کودکان کمتر از ۷ سال را تصویب و ابلاغ کرده است. 

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران درباره بودجه تخصیص یافته طرح درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال گفت: باتوجه به اینکه درمان کودکان کمتر از ۷ سال جزو ابلاغیه‌های دولت به حساب می‌آید بودجه این طرح تامین می‌شود. درمان کودکان کمتر از ۷ سال چندان طولانی نیست و نخستین سال اجرای این طرح را سپری می‌کنیم. پیش‌بینی اولیه طرح درمان کودکان کمتر از ۷ سال برای بستری این گروه سنی در تمام بیمه‌های پایه حدود ۳ هزار میلیارد تومان است.

ناصحی ادامه داد: با توجه به اضافه شدن درمان سرپایی به طرح درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال، اظهار نظر درباره بودجه مورد نیاز منوط به برآورد کامل نیازها و  تقاضاها است. با توجه به اینکه هیات‌وزیران، درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال را ابلاغ کرده اعتبار مورد نیاز این طرح تامین می‌شود. 

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: در حال حاضر، مبلغ ۳ هزار میلیارد تومان برای بستری بیماران گروه سنی هدف، بخش‌های دولتی و مراکز درمانی وابسته به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی درنظر گرفته شده است. 

دیگر خبرها

  • نحوه ثبت نام اینترنتی کلاس اولی‌ها + مدارک مورد نیاز و سایت ثبت نام
  • دو سایت جدید تراکتورسازی در خارج از کشور راه‌اندازی می‌شود
  • راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی محصولات فرهنگی ـ هنری هنرمندان
  • راه اندازی کلینیک سیار نورآوران سلامت در جیرنده عمارلو
  • واگذاری زمین و اجرای پروژه‌های مسکن در استان بوشهر سرعت می‌گیرد
  • ۲۵ چایخانه رضوی در استان بوشهر اجرا می‌شود
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۰ و ۱۱ خردادماه برگزار می شود
  • بودجه مورد نیاز برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 10 و 11 خرداد ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود
  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت